• Deutsch
  • English
  • Cajun Southern Cuisine: “Let the good times roll”


    Mittwoch, 11.04.2018 - 17:00 Uhr - 21:00 Uhr

Hands-on workshop with Jessica Lang, d.a.i. Tübingen. What do “Laissez les bon temps rouler”, Mardi Gras, Jazz, and Gumbo have in common? They all originate in New Orleans, where our culinary journey into the classic Cajun-cuisine begins. Join Jessica Lang from Alabama and learn how to make authentic Cajun Gumbo, corn bread and the perfect Bloody Mary to dig deeper into the old traditions of Southern Louisiana.

• In englischer und deutscher Sprache
• Ort: Kochstudio im vhs-Zentrum Weilstetten, Grauenstein 20, 72336 Balingen
• Eintritt: 42 €, (inkl. 15 €, Zutaten)
• Anmeldung bei benzing [at] vhs-balingen.de
• In Kooperation mit der Volkshochschule Balingen

Unsere Förderer

Contact us!

Deutsch-Amerikanisches Institut Tübingen
Karlstr. 3 · 72072 Tübingen
Tel. 07071-795 26-0 · Fax 07071-795 26-26
mail [at] dai-tuebingen.de · www.dai-tuebingen.de

 

Visit us!

Bibliothek: Di - Fr: 13.00 - 18.00, Sa: 11.00 - 14.00 Uhr
Montags geschlossen
Sekretariat: Di - Fr: 9:00 - 18.00 Uhr
Montags geschlossen

 
Find us!